Treeni ja FitLine kuulumisia.

Taas on muutama viikko mennyt viimeisimmästä. Ihan uskomatonta miten nopeasti aika menee eteenpäin. Treeniaiheista postausta olisi tällä erää tulossa ja pieniä huomioita siitä miten FitLine ravintolisän käyttö on edennyt.

Tosiaan valmennuspolitiikassa tapahtui muutosta tuossa helmikuun lopussa. Tällä hetkellä mulla ei ole virallista kisavalmentajaa johtuen Tiinaa koskeneesta tapahtumasta joka tuolloin helmikuussa ilmeni. Ei siitä nyt kuitenkaan sen enempää.

Mun matka lavalle ei ole missään nimessä tyssännyt. Kyllä salilla pystyy itsekseenkin rehkimään itsensä melkein sinne äärirajoille asti. Ja onhan mulla Antti huutelemassa tahtia vierellä. Antin lisäksi taustalta löytyy nimettömänä pysyttelevä PT ja hän muutaman kerran kuukaudessa potkii mua perseelle ja vie niiden äärirajojen yli.

No mutta asiaan. Treenit ovat menneet lähiviikkoina todella hyvin. Tai siis tuon lomalta paluun jälkeen on tapahtunut ikään kuin uusi nousukiito. Oon jaksanut tehdä hyvällä tempolla ja saanut monessakin liikkeessä painot viikko viikolta nousemaan. Mikä on ehdottomasti parasta niin lihastuntuman saanti on parantunut huomattavasti. Ihan huikee fiilis tulee kun löytää persuksen jokaisesta jaloille kohdistuvasta liikkeestä ja esim. kyykyssä tuntuu että pakarat tekee kaikista eniten duunia reisiin verrattuna. Sama juttu takareisillä. Ne olen nyt saanut hapotettua ihan uudella lailla, moista paineen tunnetta ei ole aiemmin siellä saanut tuntumaan. Tässä on taas yksi syy miksi salilla jaksaa viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen käydä kun siellä oppii aika ajoin jotain uutta. Oppii hallitsemaan omaa kroppaa entistä paremmin ja saamaan sen ”yhteyden” lihaksiin. Vaikka siellä käytännössä tekee niitä samoja liikkeitä mutta kun ne oppii tekemään entistä paremmin ne tuntuvat taas aivan uusilta. Tulee sellainen ”valaistuminen” jonka myötä into aina lisääntyy. 🙂

Mä taannoin kerroin kuinka yhdestä jalkapäivän kreisistä giant setistä iski jälkeempäin pieni paniikkikohtaus. Siihen settiin psyykkasi itseään niin kovin, että jotekin romahti kokonaan sen jälkeen. Nyt painan sen menemään beast mode päällä ja hoen itselleni ”ei se mitää paina”- mantraa. Ja aina tulee tehtyä uudet enkat. Mielellä on ihan käsittämätön vaikutus treenin kulkuun. Korvien välistä se on hyvin usein kiinni onnistuuko vai ei. Mulla on siihen kinttupäivään kunnon viha-rakkaus suhde. Se on ihan kamala päivä mutta kun sen on tehnyt niin voi jumpe miten on hyvä fiilis! Ja seuraavana päivänä perse kipee.

Olen myös (niinkuin moni muukin) innostunut kehonpainolla tehtävistä harjotteista. Duunissa tulee ajoittain temppuiltua vapaa-ajalla. Pari kollegaa on myös hurahtanut tähän ihan täysin.

17305_10152356132517465_1879022774044946880_n

Tämäkin yllä oleva liike oli aluksi todella koomista räpellystä. Ei ollut alkuun mitään toivoa saada kroppaa edes pysymään pelkkien käsien varassa vaikka jalat olivat vielä koukussa lähellä lattiaa. Alla oleva kuva kiteyttää ensimmäisen harjoittelun aika hyvin. 😀

11071540_10152778863667621_7605780720080170671_n

Yllätyin paljon siitä, että vaikka en ole tätä ns. ”käsillä seisontaa” mitenkään suuressa mittakaavassa treenannut. Aina ajoittain kokeilen, että miten se tänään onnistuu niin joka kerta se onnistuu helpommin ja asteen verran paremmin. Siinä keskikropan tukilihakset joutuu toden teolla töihin, että tasapaino pysyy ja seuraavana päivänä hartiat ja lapojen väli on tukossa.

Harmi, ettei tällaisen temppuilun harjoitteluun tällä hetkellä liikene enempää aikaa. Pidän kuitenkin nuo normaalit salitreenit etusijalla. Tällä temppuilulla kun ei tuo potka pahemmin kasva. Tätäkin siis oli ihan pakko lähteä kokeilemaan siksi kun käsillä seisonnasta on ilmeisesti nyt tullut joku buumi. Meillä duunissa, Fressillä joka toinen hemmo seisoo käsillä seinää vasten, tai ilman, tai on muuten vain pää alaspäin tekemässä jotain saman kaltaista oman kehonpainon akrobatia harjoittelua. 😀 Mutta pakko myöntää siihen jää koukkuun! Nyt seuraava etappi on saada kroppa kokonaan käsien varaan. Tuossa kuvassa tuen toista olkapäätä vielä steppilautaan. Ensi viikolla voisin yllättää itseni onnistumalla siinä. 🙂

Treeniviikkoihin on taas tullut mukaan aerobiset harjoitukset. Mä olen hyvin lahjakkaasti onnistunut skippaamaan ne alkuun suunnitellut 2 aerobista päivää tämän kuluneen vuoden aikana. Oon keskittynyt täysin salitreeneihin. Tämä ei onneksi haittaa. Aerobisten tärkeys panostuu sitten dietillä enemmän. Ja nyt kun niitä en ole tehnyt niin kroppa ei niihin myöskään ole tottunut, joka taas tehostaa niiden vaikutusta kun laardia pitää alkaa polttaa. Eli mun kahtena lepopäivänä olisi tarkoitus käydä reippailemassa sellanen 30-45min. Yleensä toinen näistä on pelkkää reipasta kävelyä, koska se tulee juurikin tuon kreisin jalkapäivän jälkeen niin on hieman tukkoista se eteneminen. Ja toisella erää sitten reippailuun mukaan extrana intervalleja / askelkyykkyjä / portaita / loikkia tms. tehokkaampaa sykkeen nostatusta.

Viime postauksessa kerroin FitLine ravintolisästä jotain aloin syömään (tai siis juomaan). Ihan sen takia, että läheiset ihmiset hehkuttavat ne tuottteet pilviin ja vannovat niiden nimeen. Siksi mäkin halusin kokeilla sitä. Otin käyttöön FitLinen monista tuotteista pelkästään Optimaalisetin.

Nyt 2 viikkoa näitä ravintolisä jauheita juoneena olen huomannut seuraavaa:

– olen pirteämpi iltaisin duunin jälkeen -> ennen on iskenyt aika hyvä kooma päälle illalla kotiin tultaessa

– vatsa toimii hitusen paremmin -> se ei ole niin turvonnut päivän päätteeksi

– mulla on koko ajan jano -> ja tästä syystä käyn tunnin välein veskissä -> jotain puhdistusta ilmeisesti tapahtuu

– aamuisin Activize antaa hyvin virtaa -> ei tartte kahvia/teetä -> virkistävä vaikutus toimii hyvin ennen aamujumppia

– Activizer juoma pistää joka kerta naaman, hartiat, kädet, korvat ja reidet helottamaan punaisena ja kihelmöimään -> kai se siellä jotain aiheuttaa, en tosin tiedä mitä

– mun karkkihimo on lieventynyt huomattavasti -> ei tee mieli syödä edes suloista suklaajänistä jonka sain asiakkaalta! 😀 Mutta siis oikeesti en unelmoi siitä puolen kilon karkkipussista mitä yleensä herkkupäivänä monesti syön. Yleensäkään mitää makeaa ei ole tehnyt mieli.

– kasvoissa on finniongelmat vähentyneet -> tämä johtuu joko näistä vitskuista tai sitten on vain sellainen ajankohta taas ettei naama kuki, innolla odotan jatkuuko tämä samanlaisena

– herään yöllä veskiin -> koska olen juonut päivällä janoon niin paljon vettä, tämä on ainoa miinus

Ei mitää maata mullistavaa mutta jotain kuitenkin ja 2 viikossa. Ja mikä tärkeintä lähes kaikki positiivista. Se onko osa huomioista täyttä plaseboa koska haluan uskoa tuotteeseen vai ihan oikeaa muutosta niin en tiedä mutta väliäkös sillä. Plaseboa tai ei niin tällä jatketaan. Yksi tuotesetti kun on 3kk mittainen. 🙂

Jos kiinnostuit niin kannattaa käydä lukemassa tuotteista FitLinen nettisivuilla lisää. Ja jos haluat myös lähteä kokeilemaan niin laita mulle viestiä vaikka tuolta mun facebookin PT sivujen kautta niin ei tartte maksaa ihan verkkopuodin hintoja.

Kuullaan taas!

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi