Imekää parsaa!
Ennen muinoin parsa oli jotain ällöttävää vihreätä pupun ruokaa johon en edes halunnut koska. Epämääräinen pesusientä muitustuttava kasvi joka maistui ei-millekään. Tänäpäivänä parsa koristaa lähestulkoon jokaista ruoka-annosta. Lukuunottamatta aamupalaa ja iltapuuroa (kohta sitä on varmaan niidenkin seassa). Se on mielestäni ainoa ”täyttävä” vihreä, tosin sitä onkin yleensä yli puolet lautasesta. 😀 Sitä voi syödä vaikka kuinka paljon, niin paljon ettei napa vedä enempää. Moni on kysellyt terveellisiä ruokavinkkejä niin olen tässä dietin aikana päästänyt puhelimen instagrammin valloilleen ja alkanut räpsiä niitä aina niin ihania ja mielenkiintoisia ruoka-kuvia. Mun dietillä ei kuraa ainakaan syödä!
Kas tässä, Bon Apetit!
Rainbow porsaanulkofileepihvi n. 150g, basmatiriisiä 70g ja parsakaalia! Pihvin paistan pienessä määrässä kookosöljyä, n. 4 min per puoli ja avot. Ei tartte edes maustaa ja maistuu hyvälle.
Rainbow tonnikalaa vedessä 150g, jotka käytettyä pannulla ilman rasvaa Rainbow tomaattimurskassa valkosipulilla 185g, Kylkeen Torinon tumma kierrepasta 60g, , kirsikkatomaatteja 125g, sokeroimattomia maustekurkkuja ja parsakaalia!
Maustamatonta kanafileitä n. 150g, jotka Rainbow tomaattimurskassa valmistettu uunissa ilman rasvaa. Kylkeen raejuustoa 0,3%, vihanneksia, papuja ja parsakaalia!
Maustamatonta kanafilesuikaletta n. 125g, paistettu pannulla ja lisätty kookoskermaa sekä tulisia mausteita (hieman rasvaisempi ruoka) ja kylkee tankoparsaa sekä parsakaalia! Kookoskerma-kastike kuuluu Antin salaresepteihin joten en tiedä ihan tarkalleen mitä kaikkea sinne survottiin, ainakin valkosipulia, chiliätahnaa, makeaa chiliä paloina ja sipulia.
Iltapala: 2 siivua tummaa Real-leipää ilman voita, päällä salaattia, palvikinkkua (lihapitoisuus yli 90%) ja kurkkua. Kylkeen 4 keitettyä kananmunaa joista popsin vain valkuaiset ja yksinäinen tomaatti 🙂
Parsat kyhään aina pannulla ilman rasvaa ja gutaa tulee. Kuvista huomaa tämän dietin etenemisen, pieniä luopumisia on taas tehty kun hiilareita nippasin vähemmälle joten riisit ja pastat eivät tällä hetkellä oikein mahdu kaloreihin. Perunaa sen sijaan vielä voin puputtaa sen pari pottua päivän pääruoka-annoksessa. Päivän hiilarit tulevat kertyvät nyt kasviksista, valipala puurosta ja iltapaleivistä.
Hei, olen Jenni ja minulla on todella paha parsakaali riippuvuus. 🙂
Parsakaali on ihan parasta! Toinen hyvä on kukkakaali, kun sen soseuttaa! Paistijauhelihaa ja kukkakaalisosetta sekasin – vähän kun söis perunasoselaatikkoa! Kukkakaali sellasenaan vähän tökkii, mutta jotenkin se maku muuttuu kokonaan kun muussaa sen ja laittaa joukkoon vaan suolaa! <3