Uusi vuosi ja uudet vanhat kujeet.

Moikkis!

Uusi vuosi vaihtui kotosalla Antin kanssa. Meidän oli tarkoitus tehdä kaupan ale-kinkku ja jatkaa joulusyöpöttelyä mutta se ajatus karisi kaupassa. Tajuttiin vasta siellä (päivää ennen aattoa), että se pakasteinen possun potka tarttee sulamisaikaa jääkaapissa joku 3-4 päivää! 😀 Joulukinkun sijaan tehtiin nyhtöppossua, joka oli itseasiassa ihan pirun hyvää. Sekin vaati uunissa oloa sellaiset 6h. Muuten ilta meni glögiä maistellen BBC:n Planet Earth sarjojen parissa. Luontodokkarit on ihan sairaan hyviä! Käytiin omalla parvekkeella kattomassa keskiyöllä raketti showta ja se oli ihan mieletön. Asutaan arabianrannassa ihan veden tuntumassa niin näkyi tosi hyvin helsingin rannan alueen raketit. Näin ehkä eniten raketteja kuin koskaan ennen. Kelasinkin, että ensi uutena vuotena vois pitää pirskeet kotona ja sitten joukolla vaan partsille kattomaan showta.

En tehnyt mitään uuden vuoden lupausta itselleni, en koe että olisi ollut tarvetta. En mä halua muuttaa mitään muuta kuin tätä kehoa treenin voimalla ja sitähän tässä on jo vuosia tehty. Eli samalla hyvällä kaavalla jatketaa eteenpäin.

Uusi vuosi tuo mukanaan kyllä kaikkea kivaa. Töissä sain palkankorotuksen mikä oli mahtavaa kun koulutusta ja työkokemusta on kertynyt lisää. Nyt palkka vastaa sitä omaa ammattitaitoa. Kahden viikon päästä alkaa vajaan 5 vkon loma aasiassa (en kyllästy sen sanomiseen), loman jälkeen on ystäväni polttarit, sitten omat 30v. synttärit, sitten tämän ystäväni häät, kisadietti alkaa kesällä, yksi ystäväiseni saa muksun heinäkuussa ja syksyllä on sitten omat kisat edessä. Ainiin, pitää muistaa lunastaa kisalisenssi tälle vuodelle nyt ennen lomalle lähtöä. Paljon isoja-pieniä iloisia tapahtumia tulee tänä vuonna tapahtumaan. 🙂

10850151_10152156060617465_1612850595016291749_nNykyään virallisesti myös wellness coach. 🙂

Muutama viikko sitten alkoi uusi Tiinan tekemä 5-jakoinen treeniohjelma jonka myötä aloin snadisti vihaamaan jalkapäiviä. 😀 Ne on ennen olleet mun lemppareita mutta nyt ohjelman toinen kinttupäivä etureisille on NIIN killeri, että oksat pois. Päivästä löytyy muiden liikkeiden ohella yksi giant set jossa tehdään prässiä kapealla, smith kyykkyä syvälle ja askelkyykkyjä 6 x 20. Yhteensä siis 360 toistoa. On muuten etureidet ja perse totaalisen tuusana seuraavat päivät. Tehnyt tämän nyt kaksi kertaa ja oon ihan rikki sen jälkeen. Saa toden teolla psyykkaa itsensä jaksamaan kokonaan sen 6 kierrosta. Yleensä kun sarjoja on sen 4 kierrosta niin nyt nuo 6 tuntuu loputtomilta. Kolmannen kierroksen jälkeen oon jo hajalla mutta vasta puoliväli silloin menossa.

Sain pienehkön paniikkikohtauksen ekan kerran jälkeen kun koko treeni oli loppu. Yhtäkkiä tuntui etten saa happea ja purskahdin hätääntyneeseen itkuun samalla kun koitin haukkoa happea. Antti oli onneksi vieressä rauhoittelemassa. Luulen, että paniikkikohtaus johtui siitä, että jaksaakseen koko treenin jouduin psyykkaamaan itseäni tosi paljon ja sitten kun treeni oli ohitse niin romahdin täysin. Tulipa ainakin annettua itsestä täydet 100% siihen. Laitoin Tiinalle päivän jälkeen viestiä ettei hän just nyt saa multa kovin lämpöisiä ajatuksia. 😀 Toisella kertaa kohtausta ei tullut enää kun tiesin jo mitä se treenipäivä vaatii ja miltä se tuntuu. Tässä ainakin pätee se ”mikä ei tapa, se vahvistaa” – lausahdus.

Tänään oli tarkoitus mennä kevennetysti tekemään kyseinen päivä mutta joku saakelin polvikipu vaivaa nyt kolmatta päivää. Se ei tunnu kävellessä mutta aina istuutuessa se vihlaisee ilkeästi. Eli kyykkyyn on turha koittaa mennä. Oon rullannut ja venytellyt jalkoja mutta reidet ei tunnu yhtään kireältä, että syy löytyisi siitä. Ei auta kun antaa sille lepoa. Vedettävä joku persukselle ja vatsoille suunnattu, ei kyykkyjä sisältävä sekamelska päivä…esim. hip trustia vaan ihan perkuleesti, se 6 x 20. 😀

Mua pitkään vaivannut olka+hartia alueen kipuilu on alkanut onneksi helpottaa. Ihanaa kun on saanut nukkua kunnolla ilman hartiakipuja. Ostin alesta sellaisen erikoistyynyn joka on muotoiltu tukemaan niskaa. Etten nuku ihan mytyssä ja niska vinossa. Vaihdettiin Antin kanssa sängyssä puolia, jotta nukun enemmän terveen hartian päällä kun olen kylelläni. Oon myös tehnyt (lähes) säännöllisesti fyssarin opastimia liikkeitä.

Vähän näyttää siltä, että kun yksi vika lähtee niin toinen tulee. Ensin hartiat ja nyt polvi. Jospa se nyt buranakuurilla ja levolla helpottaa, että saan ensi viikolla kunnon jalkajumpan kun treffaan Tiinan ja tämä kevenntty viikko loppuu.

Urheilija ei ilmeisesti tervettä päivää näe. Mutta näillä eteenpäin. 🙂 Hyvää alkanutta uutta vuotta!

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi