Pikku tapahtumia

Uusi treeniohjelma tuntuu aika mukavalle, mikäli ei mieti niitä joka salipäivään mahtuvia vittumaisia liikkeitä. Mutta noin kokonaisuudessaan hieman taas erilainen ja lihaksissa tuntuu. Ainoa problemos on olkapää, se alkoi vihoittelemaan joten yläkropan treenit on tällä viikolla jäänyt väliin. Jalat ovat sen sijaan saaneet kyytiä ja sama kaava jatkuu niin pitkälle ettei olkapää enää aiheuta polemiikkia.

Enää muutama päivä ja on aika astua piiitkästä aikaa vaa’alle ja ottaa rasvapihdit pölyttymästä esiin. Katsotaan onko se selkäranka löytynyt ja päästy takaisin suotuisiin lukemiin rasvan osalta. Olen yrittänyt syödä vähemmän rasvaa ja pienempiä annoksia. Myös cardiota on vedetty paljon, olen semisti hämilläni jos ollaan aamupainon suhteen edelleen yli 58kg lukemissa. Olen käynyt satunnaisesti iltaisin salilla vaa’an päällä pompahtamassa vaatteet päällä ja masussa  on ollut ruokaa sekä vettä päivän ja treenin jäljiltä, ikään kuin ennakoimassa tulevaa totuutta. Mikäli paino ei iltaisin hypi hurjiin lukemiin todennäköisesti aamuisin se on vieläkin vähempi, viimeksi se oli illalla 59kg. Saatan siis uskoa aamupainon olevan -2kg tuosta. Perjantaina totuus selvinee, sen perusteella voi sitten miettiä paljonko sitä kinkkua, suklaata, torttua ja muuta herkkua sisuksiina syö kun joulua lähdetään viettämään.

Helmikuussa koittaa treenipaikan vaihto, saimme ihanan asunnon arabianrannasta ja täten lähden pois Elixialta. Elixia Itis on ollut hyvä mesta, mielestäni paras sali tällä ketjulla jos vertaa Tikkurilaan, Flamingoon taikka Salmisaareen. Ei mitään valilttamista muuta kuin hinta. Arabiasta löytyy sali nimeltä GB Gym jossa sitten yhdessä Antin kanssa alamme käymään. Se on paljon enempi ”äijien” sali, ei ryhmäliikuntatunteja mutta onneksi sitä osaa crossarin päällä riehua itsenäisestikin. Mutta veikkaan laitteiden ja painojen ynnä muiden olevan parempia kuin Elixialla. Odotan innolla sekä kauhulla niitä yhteisiä treenejä Antin kanssa. Se pistää mut vielä kärsimään, ehkä saadaan se ensimmäinen riitakin aikaseksi. 🙂

Musta on tullut jäätävän hyvä pihvimestari, possun ulkofilettä lähes joka päivä nassuun kera sinapin. Vähän rasvaa ja paljon prodee, nam. Aivan törkeen hyvää. Ja mikä parasta ne on usein alessa. 😛

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi