Kisavalmisteluja sekä kuulumisia.

Hektinen maaliskuu on melkein taputeltu ja sitä toivottavasti seuraa edes hitusen rauhallisempi ajanjakso.

Omia synttäreitäni vietin pari viikkoa sitten. Antti ja siskoni olivat järjestäneet yllätys dinnerin keskustan Hard Rock Cafeeseen jossa odotti läjä lähimpiä sukulaisia ja ystäviä. Ilta oli oikein onnistunut ja nautin joka hetkestä. Rakkaita ystäviä näkee nykyään sen verta harvoin, että niistä hetkistä pitää ottaa kaikki irti. Enpä muuten olisi parikymppisenä uskonut, että vietän kolmekymppiset selvinpäin. Kovan painostuksen alla murruin juomaan jopa yhden mansikka margaritan. Tuli ainakin halvaksi juomien tarjoaminen sankarille. Ystäväni totesivat, että lahjaa oli todella vaikea miettiä kun yleensä ostetaan se pullo viiniä tai jotain muuta alkoholillista juomaa. Ja kun minä en moisia juo niin nyt he joutuivat oikein miettimään mitä ostavat. Sain lahjakortteja urheiluliikkeeseen ja kasvohoitoon, rahaa, kukkia, ihonhoitotuotteita ja pari erilaista kolmekymppisen selviytymispakettia. Antti osti mulle Niken revolution sky hi tennarit. Hyvä, että hän aina kuuntelee kun ihastelen nettikaupoista jotain mihin itsellä ei ikinä olisi varaa. 😀

aa4b936f10589dea475140f8e3a5cdd0Näiden ihanuuksia pitäisi saapua postissa tällä viikolla.

HRC:stä ilta jatkui seurustelun merkeissä ravintola Villi Väinössä josta siirryimme vielä Apolloon. Sängyssä olin jo kahdelta ja seuraavana aamuna tietenkin salilla. Hyvä päivä ja viikonloppu kaikin puolin. 😀

Tämän kevään viimeiset juhlat tanhuttiin viikonloppuna. Hyvän ystäväni häät olivat lauantaina ja tanssijalka vipatti jopa yli puolen yön. Häissä ruoka oli jälleen aivan käsittämättömän hyvää! Pysyin syömisen kanssa säädyllisen rajoissa vaikka mieli teki santsaa, varsinkin sitä valkosulkaa-mansikka juustokakkua. Häät olivat onnistuneet ja kauniit, hyvin hääparin näköiset.

11076208_10152343068877465_1962384329_n

11081669_10152343068992465_815107725_nMinä ja mun tuleva aviomies <3

Kisojen suhteen olen ollut viime viikolla kunnon neiti tehokas. Tiimiläiseltä kuulin, että hotelli kanattaa varata jyväskylästä ja lahdesta jo nyt ettei käy köpelösti. Oman tuurini tuntien se tarkoittaakin juuri sitä, että jäljellä olisi muutaman kuukauden kulutta enää sen kalleimman hotellin kallein sviitti. Eli tuumasta toimeen varasin huoneet omenahotellista jyväskylään karsintojen ajalle ja myös Lahdesta. Mikäli onni suosii mua jatkamaan vielä sinne asti. Jos ei niin varauksista saa rahat onneksi takaisin.

Olen myös tiuhaan tiiraillut netistä uusia ja käytettyjä kisabiksuja. Ne ovat ihan jäätävän kalliita! Niinkin pieni pala kangasta mitä bikineihin tulee plus koristelut maksavat hurjimmillaan jopa 400-600 euroa. Ziisus! Netissä on läpi käyty monia sivustoja ja yhdestä löysin valmiiksi koristellut biksut alle 200 euroa ja ne lähti tilaukseen. Biksut tulivat parin päivän päästä ja ne ovat kauniit!

11081830_10152343066962465_1317940261_nNämä löytyivät Daddy’s Girl nimisestä suomalaisesta verkkokaupasta.

Biksujen väri on rubiinin punainen. Lavalla valot ovat niin kovat, että siellä väri muuttuu todennäköisesti vaaleammaksi. Yläosa on juuri passelin kokoinen, tarpeeksi peittävä. En tahdo että rintojen päällä on vain juuri ja juuri nännit peittävät kolmiot. Alaosa meni päälle mutta nykyinen kondis aika hyvin tursuaa sieltä yli. 😀 Uskon, että dietin jälkeen alaosa on just passeli tai jopa hitusen liian iso. Tilasin koon sen mukaan, että siinä on varaa pienentää jos tarve vaatii.

Todella “halvat” nämä olivat muiden sivustojen hintoihin nähden. En tiiä onko laatu sitten kehnompi vai rahastavatko muut vaan aivan törkyhintoja. Okei nämä eivät ole mittatilauksena just mun kropalle mutta en välitä siitä, kyllä ne istuu ihan tarpeeksi hyvin. Mun budjetille sopivat, kuhan eivät hajoa kappaleiksi lavalla taikka sitä ennen. 😀

Sitten vielä oli vielä yksi asia jaettavana. Se kantaa nimeä FitLine. Töissä on nyt muutama kollega, sekä myös siskoni käyttänyt kyseisen merkin lisäravinteita ja joka ikinen on kehunut tuotteet pilviin. Niiden tarinoiden jälkeen olin myyty on ihan pakko kokeilla myös itse.

11081765_10152343066927465_1239206036_n

Näin lisäravinteita kuvaillaan:

“Ydinosaamisemme on ravinteiden imeytyminen. PM-Internationalin kehtittämä Ravinteiden siirtokonsepti (NTC) kuljettaa ravinteet juuri sinne missä niitä tarvitaan juuri silloin kun niitä tarvitaan – solutasolle. Kun solut on suojattu ne tuottavat optimaalisesti energiaa ja tämä antaa parhaat edellytykset terveyteen ja hyvinvointiin.”

Myös tuotteiden puhtautta ylistetään ja facebookin ryhmästä luin todella inspiroivia kertomuksia siitä, miten FitLine on itse kunkin elimistön toimintaa ja vireystilaa muuttanut parempaan. Näiden sanotaan auttavan ruansulatukseen, aineenvaihduntaan, energiatasoihin, palautumiseen, nukkumiseen ja myös ihon kuntoon. Nettisivuilla kerrotaan hyvin mitä mikäkin purkki sisältää ja miten sen olisi tarkoitus kehossa toimia. Siskolla on myös selluliitti vähentynyt kun hänen kropan pintaverenkierto on parantanut näiden myötä.

Itse otin nämä käyttöön juuri siksi, että pääsisin mahdollisesti eroon jatkuvasta masun turpoamisesta. Jotta nukkuisin entistä paremmin ja keho palautuisi treenin ja päivien tuomasta rasituksesta tehokkaammin. Iho-ongelmat ovat myös päivittäinen riesa joten otan myös siihen apua mielihyvin vastaan. Niin ja kyllä sitä sellua tuolta ahterista löytyy, sekin saa kadota. Nämä siis ovat jauhe muodossa olevia vitamiineja ja hivenaineita. Samoja mitä olen syönyt tabletti ja kapseli muodossa jo vuosia. Mutta ero on siinä puhtaudessa ja imeytymisessä. Perus tableteista ei välttämättä imeydy kehoon kuin 25-50%. Nähtäväksi jää miten nämä vaikuttaa, mutta innolla sitä odottelen miten oman elimistön toiminta toivottavasti muuttuu entistä parempaan. Varsinkin tulevalla kisadietillä toivon näiden tuovan mukanaan parempaa vireystasoa ja jaksamista.

Eilen aloitin ja nautittuani FitLine Activizeä alkoi naama hehkumaan samointein. Tuotteiden tosiaan sanotaan menevän “juuri sinne missä niitä tarvitaan juuri silloin kun niitä tarvitaan – solutasolle”. Eli mun nassun ihon soluilla ilmeisesti oli tarvetta. Alkuun olin skeptinen kun siskoni näitä alkoi käyttämään, mutta hänen kertomukset monen kk käytön jälkeen sekä parin kollegani ylistykset sai mut lähtemään tähän mukaan. Kaikki sanovat ihan samaa “En lopeta näiden käyttöä koskaa, olo on ihan super hyvä!”

Ei nämä mitään edullisia vitskuja ole mutta mikä on hinta hyvinvoinnille? Jos ne toimii niin kyllä mä sen 90e/kk näihin jostain tekasen.

Kerron kyllä sitten jos/kun huomaan kehossani jotain tapahtuvan. Mikäli haluat itse myös FitLinen tuotteita lähteä testaamaan niin ota yhteyttä muhun. Saan ne edullisemmin kuin verkkokaupasta. 🙂

Palataan!

 

KommentoiKommentit

 1. 14.01 23.03.2015

  Mulle on kaupattu noita FitLinen tuotteita vaikka mitä kautta, mutta oon kyllä tosi skeptinen niiden suhteen. Ensinnäkin tuo hinta. Voin maksaa sen 90€/kk, jos se vaikutus on todettu myös minulle, mutta pelkästään testatakseni jotain hinta on ihan liian kova. Lisäksi noista on tosi paljon mielipiteitä sekä puolesta että vastaan, joten varmaan vaikutuksetkin on todella yksilöllisiä. Niille, joilla ruokavalio on muutenkin ihan retuperällä, noista saatavat lisävitamiinit varmasti parantavat oloa ja olemusta, mutta entä jos ruokailut ovat keskivertoa paremmat (terveellisemmät), onko vaikutusta sen enempää kuin tavallisilla vitamiinilisillä. Lisäksi saatavilla olevat tiedot noista tuotteista ja niiden sisällöstä oli aika puutteellisia. Tarkkoja aineosaluetteloita ei ainakaan sillo kun niitä tutkin löytynyt. Eikä tieteellistä tutkimusta niiden vaikutuksesta. Placebo-vaikutuksesta on kuitenkin paljon tutkimuksta yleisellä tasolla, ei siis tämän tuotteen kohdalla, ja monesti asioita koetaan, jos niihin uskotaan, vaikka todellista hyötyä ei olisikaan ollut.

  Mutta mielenkiinnolla jään seuraamaan sun kokemuksia noista tuotteista. 🙂

 2. 16.41 23.03.2015

  Kiitos viestistäsi!
  Joo, itse olen myös ollut skeptinen näiden suhteen. Kuitenkin kun yksi hyvä kokemus tulee suoraan siskolta ja pari hyvää lisää läheisiltä ystäviltä töissä niin mun skeptisyys alkoi vaihtumaan mielenkiinnoksi. Kollegallani on mm. ollut tosi paha suolistosairaus (+kilppariongelmaa) ja hakenut siihen hoitoa vaikka mistä ja kokeillut vaikka jos jonkinmoista ruokavaliota. Nyt FitLinen myötä hänen vatsan ongelmat ovat vähentyneet huomattavasti, olo on energinen ja fiilis iloinen. Hän toki syö lisäravinteiden lisäksi FitLinen säätelemää tarkkaa ruokavaliota. Hänellä on toiminut nämä ihan älyttömän hyvin. Itse otin vain tuon FitLinen optimaalisetin täydentämään omaa syömistä.
  Katsotaan mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi