Lahdessa nähdään!

Ei riitä sanat kuvailemaan miten käsittämättömän absurdi, outo, innostunut, helkkarin ylpeä, sekaisin ja innokas mun fiilis on samaan aikaan. Mä jumankauta tein sen mitä itselleni lupasin! Mä tavoitin mun tavoitteen ja saan vielä tehdä sen uudelleen. 🙂

Blogia lukeneet tietää, että lähdin kisaamaan teemalla “Olen voittanut itseni kun olen kisapäivänä kisakunnossa eikä tarvitse nolata itseään lavalla. Mahdollinen jatko on vain iso bonus päälle.”

IMG_0043Bäkkärin luxus elämää. Patjan päällä lattialla super kuumassa tilassa varmaan 30 muun naisen kanssa.

No bonusta tuli oikein urakalla ja paikka Lahden Nordic Fitness Expon SM-kisoihin. Mitä helvettiä oikeesti tapahtui eilen? Koko viikonloppu meni todella nopasti ja se toi jos jonkinmoista kokemusta mukanansa. Niistä se kaikkein tärkein tietenkin Bikini Fitneksen sarjassa +168cm sijalle 3. Ihan uskomatonta. Katon noita kuvia netistä enkä meinaa uskoa, että se olen minä pitämässä sitä pokaalia.

800_3485

Mä en edes tiedä mistä aloittaa tämä kirjoitus, tulee olemaan aika sekainen postaus. Pahoittelut siitä. Ajatukset on aika pomppivat tällä hetkellä…

800_3483

Lähdetään kiteytytysti siitä, että olen viikonlopun aikana harjoittanut mitä erilaisempaa akrobatiaa vessanpöntön päällä toimittaakseni asiat herra posliinipöntön kanssa ja kussut purkkiin (jotta ei tule roiskeita reisille ja väri leviä), hengannut monen alastoman naisen kanssa samassa huoneessa kuivattelemassa kisaväriä, vetänyt ulostusnappeja jotta suoli tyhjenee, tärissyt jännityksestä lavalla ja sen bäkkärillä, mun peppua on hivelty kiillolla ja olen esittänyt sitä yleisölle. Vaikka oltiin vain yksi yö jyväskylässä niin tuntuu kuin olisi ollut viikon reissussa.

_J3A6356

Ennen lavalle menoa tapahtui siis paljon kaikkea ei niin glamouria toimintaa. 😀 Mutta siellä lavalla, se oli jotain jäätävän siistiä. Kuulen kuinka Antti ja muut tutut huutaa mun nimeä. Koitan pitää poset kunnossa vaikka koko kroppa tärisee jännityksestä ja pohkeet lähes kramppaa. Suuta kuivaa ihan sikana koska en ole juonut mitään koko päivänä ja pitäisi hymyillä mutta huulet on jämähtäneet kiinni mun rutikuiviin ikeniin. Ei ihme, että se hymy aijoittain pääsi unohtumaan, vaseliinille olisi ollut varmaan tarvetta. 😀

Kun kuulin, että ensimmäisestä eliminaatiosta pääsin jatkoon 15 parhaan joukkoon olin jo onnesta soikeena, hypin ja pompn ilosta. Tämän jälkeen uudelleen lavalle ja tällä kertaa muistin hymynkin vetää useammin korville. Kuulin mun kilpailijanumeron ja pääsin ensimmäiseen vertailuun. Poseja esiteltiin taas edestä, sivuilta ja takaa. Sitten takaisin bäkkärille ja odottamaan tuloksia siitä kuka pääsee 10 parhaan joukkoon joista 6 parasta palkitaan vielä lavalla (mutta kaikki 10hlöä pääsevät lahteen). Kun kuulin, että kuulun sinne kuuden parhaan joukkoon niin olin aivan hälkeltynyt. Siis oikeesti?!? Kysyin kilpasiskolta idioottina “siis saadaanko me ne pokaalit?”.

Jälleen takaisin lavalle ja odottamaan sitä omaa pokaalia. Pokaalit jaettiin 6. sijasta ylöspäin. Mun naama oli kuulemma näkemisen arvoinen aina kun kilpailijan nimi ja numero ilmoitettiin eikä se ollut vieläkään mun numero. Se tunne kun tajusin etten ollut kuudes, enkä viides, enkä vielä edes neljäs.

Sitten se kuului “sijalle kolme kilpailja numero 236 Jenni Ahosilta”

MITÄÄÄÄ!?!?

_J3A6381

800_3509

Taso oli tosi kova. Mä en ihan heti olisi uskonut seisovani tuossa rivissä. Mutta niin siinä vain kävi ja nyt on paikka Lahdessa. Siis hitto Suomen Mestaruus kisoissa! Minä ja Bikini Fitneksen SM kisat on sanoja joiden en uskonut tulevan ihan näin sukkelaan esille samassa lauseessa.

Yksin tämä ei missään nimessä olisi onnistunut. Viimeistelyt meni aivan nappiin ja kisaväri oli upea. Kiitokset tästä menee mun omalle natsipiiskuri PT:lle. Ilman hänen kullanarvoista ammattitaitoa tätä ei olisi tapahtunut. Nyt kimpassa kuudes vaihde päälle ja vähintään yhtä hyvä paketti esille Lahteen.

Toinen vieläkin kalliimpi tukipilari on tietysti ollut Antti. Hän on jaksanut keittää mulle kananmunia, kuunnella mun kiukkua, hän usko muhun aina, hän patisti mua aina kun teki mieli jäädä sohvalle, hän koetteli mun selkärangan vahvuutta puputtamalla herkkuja nenän edessä ja ennen kaikkea hän oli aina siinä kun piti saada tukea ja haleja. Kun katsomosta kuului huuto “Hyvä vaemo!” niin tiesin ettei kyseessä ollut vain jonkun vaimon mies vaan se oli mun miäs. 🙂 <3

Iso kiitos kisameikistä Emmille ja tukasta Netalle. Mä niin tartten teidät mukaan Lahteen!IMG_0024

 

Tämä päivä on aikaa nauttia just sitä ruokaa mitä tekee mieli. Makaroonilaatikko on melkein tuhottu, yksi pähkinäpussi syöty ja mun lemppari soija-kaura aamupalamössö nautittu. Hassua, että ei tee mieli yhtään mitään makeaa herkkua vaan terveellistä kunnon ruokaa. Eiliset lavan takana energiapiikiksi tarkoitetut sipsit ja suklaat riitti. Kohta teen jätti ison puuron soijalesitiinirakeilla ja ai että mä nautin siitä.

Huomenna paluu ruotuun ja alkaa kondiksen hiominen timantiksi.  Tämä on jotenkin ihan epätodellista. Ehkä mä kohta herään unesta.

I DID IT!!!

IMG_0055

-Jenni

Lisää kuvia kisoista löytyy Body-lehden ja Pakkotoiston sivuilta.

Lahden Nordic Fitness Expoon lippuja saa täältä.

FullSizeRender

 

 

 

KommentoiKommentit

 1. 17.21 20.09.2015

  Sä olit niin söppänä siellä takahuoneessa kun kysyit noista pokaaleista ❤:D Onnea vielä tätäkin kautta 😉

 2. 3.37 21.09.2015

  Onnittelut!!! Aikamoinen muodonmuutos kyl sulla ollu vuodessa!!!

 3. 7.28 21.09.2015

  Kiitos ja itsellesi myös super onnittelut! Olit upea! Mä olin niin sekaisin siitä, että missä mennään ja missä mä meen ettei mitään järkee. 😀

 4. 7.29 21.09.2015

  Kiitos paljon. 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi