Lappu ilmestyi jääkaappiin.

BOOM!

Tämä kontrollifriikki PT joutuu huomisesta lähtien taipumaan entistä enemmän oman PT:n tahtoon ja se jos mikä syö mua tällä hetkellä. Tähän asti olen syönyt annettujen makro-sekä kalorimäärien mukaisesti omia terveellisiä ruokavalintoja. Olen yli vuoden laittanut jokaisen syömäni suupalan kalorilaskuriin ja saanut suunnitella itse päivän sapuskat (puhtaista ja terveellisistä raaka-aineista tietty). Olen syönyt hyvinkin tutuksi tulleita, miellyttäviä ja maistuvia valintoja vaikka kuinka kauan. Olen jäänyt totaaliseen koukkuun mm. mun soijajugurtti-casein-kaura-aamupala mössöön sekä ruispuuroon jonne laitan vanilija wheytä ja soijalesitiinirakeita. Kaikki päivien ruoat ovat olleet tähän asti todella maistuvia ja siksi tämä dietillä oleminen on ollut hyvinkin helppoa. Nyt nämä viedään multa pois. Ei enää puuroa, ei enää soijamössöä, ei enää kalorilaskuria, ei enää niitä mun päivittäisiä herkkuruokia joita aina odotti pääsevänsä syömään. Ottaa muuten hitusen koville tällä kontrollifriikillä.

Nyt vasta sitä tajuaa itsekin miksi esimerkiksi joillakin omilla asiakkailla on vaikea ottaa mun laatima ruokavalio käyttöön. Moni haluaa pitää sen päätösvallan itsellään niin kyllähän siitä vallasta luopuminen on vaikeaa. En mäkään haluaisia. Muuttuminen asian kuin asian suhteen siitä totutusta ei ole helppoa. Mutta ei auta itku markkinoilla. Pitää vaan muistaa miksi mä tätä teen. Itse olen tätä halunnut joten nyt tehdään näin.

IMG_20150712_162225-2

Lappu ilmestyi jääkaapin oveen ja huomisesta lähtien syön annetun ruokavalion mukaan. Se oikeasti hieman hirvittää. Tiedän sen ettei tätä kestä kuin reilu 2kk, maksimissaan 3kk jos karsinnoista jatkoon mennään. Sen jälkeen voin taas palata mun omiin lempi ruokiin. Tämä uusi ruokavalio todellakin näyttää vain ja ainoastaa siltä, että syödään polttoainetta jotta kroppa jaksaa painaa. Siellä ei ole mitään mitä innolla odottaisi, mikä olisi super hyvää ja maukasta. Siellä on ihan helvetisti mm. kananmunaa sekä parsakaalia. Mun pitää oppia jälleen tykkäämään munakkaista. 😀

Tähän mennessä kaloreita on nipsastu aina vain hieman kerrallaan jonka myötä ruoan väheneminen ei ole tuntunut hirmuisen rajulta. No tähänkin tulee huomenna muutos. Nykyinen 2100kcal tipahtaa sellaiseen 1670kcal päivässä. Että mun pitikin nähdä tuo tuleva kalorilukema. Aivot heti rekisteröi sen ja ynnäs yhteen kaikki treenit ja samantien mulle tuli hirveä nälkä ja heikko olo. Ilman, että olen vielä päivääkään syönyt ohjeen mukaan. Kummallista miten mieli tekee heti tepposia ja tietenkin siihen tuttuun negatiiviseen sävyy:

“Mä tulen olemaan niin nälkäinen ja kiukkuinen”

“Eihän tolla ruokamäärällä jaksa treenaa yhtään”

“Siihen loppui se mukava diettailu”

Hassua miten tieto siitä paljonko tulee syömään vaikuttaa heti mieleen. Pääkopassa se mun ikioma “kampittaja” huutelee minkä kerkiää. Mun pitää nyt vain sulloa mielessä se tyyppi taas lasipurkkiin ja antaa sen huudella siellä yksinään. Mä en anna sille valtaa. Koitan ja pyrin pysymään positiivisena koko tämän ajan. Jos nälkä kurnii, niin kuin varmasti tulee kurnimaan niin pitää vain ajatella, että silloin rasva palaa ja kisakondis kohenee. Mä haluan, että tämä matka lavalle on kiva ja antoisa. Siihen ei pysty vaikuttamaan millään mulla kuin asenteella. Mä en halua valittaa tai purkaa nälkäkiukkua muihin. Kukaan ei ole sitä kiukkua ansainnut kohdalleen. Itse mä tämän tien valitsin.

Siitäpä tulikin seuraava asia mieleen. Te sukulaiset, ystävät ja toverit jotka uhkasitte tulla mua kannustamaan niin hommatkaa täältä liput ja pitäkää sananne! 😀

Aiheesta aivan muualle, viime maanantaina maailmaan syntyi mun kummilapsi. Tänään kävin katsomasssa pientä prinsessaa ja hän valtasi mun sydämen. <3

IMG_20150712_131341

IMG_20150712_131454Mä joskus luulin, ettei sellaista asiaa kuin vauvakuume ole olemassa mun kohdalla. Pakko myöntää, että tämän pienen suloisuuden nähdessäni siihen tuli kyllä muutos. Mäkin haluan tuollaisen pienen kuutin, kiltin ja helpon sellaisen. Mihin voin laittaa tilauksen menemään? 😀 Olen niin iloinen ja onnellinen ystäväni puolesta sekä äärimmäinen otettu siitä, että hän pyysi minua lapsen kummitädiksi. En malta odottaa, että pääsen tuon käärön kanssa touhuamaan ja olla osa hänen elämää. 🙂

Nyt pitää mennä preppaa tulevan parin päivän kalkkunat ja ne miljoonat kananmunat valmiiksi.

-Jenni

Seuraa IG:ssä nimellä: jennin_ig

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi