TANKKAUSPÄIVÄ!

Aurinkoista sunnuntaita!

Ihan sairaan hyvä fiilis täällä päässä. Viikolla sain uuden treeniohjelman haltuun ja se on luonnollisesti jälleen kaamean hyvä. Aamuaerobisista on tullu rutiinia ja huomaan jopa kaipaavani lenkille. Varsinkin nyt kun aurinko on hellinyt niin on ihana mennä aamuisin lenkille ja saada hiki virtaamaan heti kunnolla. Mulla menee aamuista 2,5-3h siihen että saan kaikki treenit hoidettua. Sitten jää kivasti loppupäivä aikaa töille ja/tai läheisille. Viikottainen treenimeninki näyttää tältä:

Ma: aamulenkki > salilla jalat+vatsat

Ti: aamuaerobinen, duunin aamuvuoron takia pyrin tekemään töissä erään asiakkaan kanssa HIIT tyyppisen treenin niin saan treeniseuraa. Muutoin kävelen töihin. 🙂

Ke: aamulenkki > salilla kädet+pakara+hartia+intervalli fillarilla

To: aamulenkki > salilla “Iron Cardio” – eli käytännössä kiertoharjoittelu. Monia erilaisia liikkeitä jota kutakin 20-30 toistoa. Kierrosten välissä 5min cardio setti juoksumatolla ja uudellen kierrokselle.

Pe: täysi lepo

La: aamulenkki > salilla rinta+hartia+takareisi

Su: aamulenkki > salilla selkä+vatsat+intervalli fillarilla

Kisadietti lähti niiden muutaman takapakin jälkeen edistymään oikein mallikkaasti. Viime viikosta paino tippunut -700g ja tänään aamupaino näytti 63,9kg (lähtöpaino 66kg).

IMG_20150705_084019Tämän aamun kondis näytti tältä.

Mahtavinta on se, että huomaan itsekin jo muutosta kropassa. Yläkroppa on tiivistynyt ja reisi-perse akselilta on ns. näkyvä selluliitti vähentynyt huomattavasti. Mulla on aina ollut hanurissa selvästi silmin nähtävää selluliittimuhkuraa ja nyt ne muhkurat ovat lähes kaikonneet. Tämä ekaa kertaa sitten miesmuistiin. Toki jos kädellä nappaa kiinni ja puristaa niin reidestä pursuaa vielä aika komea perunapelto. 😀

Vaikka ruokaa nipsastiin vähemmälle viikko sitten niin masu ei ole kurninut nälästä. Pidän super tarkasti kiinni ruoka-ajoista niin ei pääse nälkäinen Justiina kaulimen kanssa ilmestymään. Yleinen olo on hyvä eikä unetkaan ole vieltä tästä kärsineet.

Ja mitä siihen ruokaan tulee niin tänään ei ainakaan nälkä yllätä, päinvastoin. On meinaan tankkauspäivä! Woop!

IMG_20150705_151911

Kyseessä ei ole kuitenkaan “syö mitä tahansa kuraa”-päivä vaan tarkoittaa sitä, että syön super paljon hiilihydraatteja. Näin kroppaa “huijataan” luulemaan, että niukka ruokaiset päivät ovat ohitse ja se voi huoletta tehostaa jälleen aineenvaihduntaa. Ikäänkuin heittäisi bensaa hiipuviin liekkeihin.

Tänään normaalista sapuskan määrästä jätetään prodet n. 50% vähemmälle ja muuten syön perus safkat mitä päivässä yleensäkin on. Näiden lisäksi saan nauttia 150g pastaa, 2 banaania, rajattomasti marjoja ja PUOLI LITRAA kevyt jäätelöä. Huvikseen laskin päivän kalorimäärän ja se oli näyttävät n. 3400kcal. Hiilaria tulee syötyä yhteensä noin 500g. BOOM! #foodporn #ähky #foodbabyisontheway 😀

IMG_20150705_153941Päivän extra herkut.

Ideana tosiaan, että aineenvaihdunta tehostuu ja sen myötä kroppa jatkaa kiritymistään kun huomenna palataan takaisin normaaliin ruokamäärään. Tietenkin saan tästä myös lisää energiaa treeneihin ja yleinen olotila kohenee. Mikä nyt tosin ei ole vielä mitenkään heikko.

Pastasta tuli kiva pieni ähky, mutta mä tunnetusti pystyn syömään vaikka hevosen. Nälkä lähti mutta lisää mahtuu vielä ja paaaljon. 😀 Illaksi jää nautittavaksi jäätelö marjojen ja banskun kera. Plus vielä ne muut päivän perus pöperöt. Pyysin kaverin kylään syömään toiset puoli litraa tuosta jäätelöstä ettei se jää pakastimeen huutelemaan mua. 🙂 Veikkaan, että illalla masu näyttää siltä, että laskettu aika olisi parin kuukauden päästä.

Aih, mä niin nautin nyt tästä fiiliksestä kun kaikki rullaa hyvin eteenpäin. Näihin tunnelmiin, makoisaa sunnuntain jatkoa ja hyvää alkavaa viikkoa! 🙂

-Jenni

 

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi